Menu sluiten
X

Neem contact met ons op

Uw naam:

Uw emailadres:

Uw reactie:

Antispam controlevraag:


Naturisten Zwemvereniging Zwolle "Niks um 't lief" Over ons Leden Contact
Naturistisch zwemmen
in Zwolle

Veel gestelde vragen

Hieronder beantwoorden we veelgestelde vragen van mensen die het zwembad nog niet kennen of die graag antwoord willen voordat ze komen zwemmen.

Wat biedt de Vrolijkheid als zwembad?
Het zwembad biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder een instructiebad en een uitnodigend recreatiebad. Daarnaast zijn er diverse attracties zoals een lange glijbaan, bubbelbaden, een klimwand en een opwindende wildwaterbaan.

kan ik het recreatiebad alleen op zaterdagen gebruiken?
Ja, het recreatiebad is alleen beschikbaar op zaterdagen, zodat je volop kunt genieten van alle leuke activiteiten en voorzieningen die het biedt. Op donderdag is alleen het instructiebad beschikbaar.

Moet ik extra betalen om gebruik te maken van de attracties in het recreatiebad?
Nee, alle attracties in het recreatiebad zijn inbegrepen bij de reguliere toegangsprijs. Je kunt dus zonder extra kosten genieten van de glijbaan, bubbelbaden, klimwand en wildwaterbaan.

Is het zwemmen zonder zwemkleding verplicht?
Ja! Bij ons is zwemkleding niet toegestaan, maar maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt met naturistisch zwemmen. Je zult ontdekken dat bloot zijn blootgewoon is en niemand je beoordeelt op uiterlijk

Kan ik met mijn gezin genieten van het recreatiebad?
Absoluut! Het recreatiebad is een geweldige plek voor gezinnen. Er zijn activiteiten en attracties voor alle leeftijden, zodat iedereen zich kan vermaken en samen plezier kan beleven.

Moet ik parkeergeld betalen?
Bij het zwembad is een groot parkeerterrein. Je kunt hier gratis parkeren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over parkeerkosten of het vinden van een geschikte plek.

Kan ik met het openbaar vervoer naar het zwembad komen?
Met het openbaar vervoer is het zwembad eenvoudig te bereiken. De volgende bussen rijden langs het zwembad: 161 - 166 - 3 - 301 - 40 - 70 en 71. De stadsbus stopt op slechts 350 meter afstand van onze locatie, waardoor je een korte en gemakkelijke wandeling hebt.
Reis je met de streekbussen 29 en 40? Geen probleem! Deze bussen stoppen bij café-restaurant De Vrolijkheid aan de Meppelerstraatweg. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen naar ons zwembad. Je bent er zo.
Specifiek voor streekbus 70 is het goed om te weten dat deze direct voor ons zwembad stopt. Stap uit en je staat praktisch voor onze deur.
Plan je bezoek en geniet van een zorgeloze reis naar ons zwembad met het openbaar vervoer!

Moet ik door iemand geïntroduceerd worden of kan ik ook zo lid worden?
Bij ons hoef je niet te zoeken naar iemand die je introduceert, je kunt meteen lid worden. We verwelkomen nieuwe leden met open armen. Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent, net begint of gewoon wilt ervaren hoe prettig zwemmen is zonder plakkerige zwemkleding, je bent van harte welkom

Als ik voor de eerste keer kom, waar moet ik mij dan aanmelden? 
Bij je eerste bezoek hoef je je geen zorgen te maken over waar je je moet aanmelden. Tussen 15 minuten vóór en 15 minuten na het begin van het zwemuur is er altijd een vertegenwoordiger van onze vereniging aanwezig in de hal die voor je klaar staat om je door het aanmeldproces te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je eerste zwemervaring bij ons onvergetelijk te maken

Moet ik een legitimatiebewijs meenemen?
Ja, voor de registratie vragen wij je om een legitimatiebewijs mee te nemen.

Bij je eerste bezoek verzoeken wij vriendelijk om een geldig legitimatiebewijs mee te brengen. Dit kan een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs zijn. Het legitimatiebewijs is nodig om je gegevens correct vast te leggen en ervoor te zorgen dat we een veilige en verantwoorde omgeving kunnen bieden aan al onze bezoekers. Je legitimatiebewijs wordt zorgvuldig behandeld en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de geldende privacywetgeving.

Dus vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen bij je eerste bezoek, zodat we je vlot kunnen registreren en je kunt genieten van een zorgeloze zwemervaring bij ons zwembad.

Kan ik gebruik maken van een kluisje?
Ja, er zijn kluisjes waarvan je gebruik van kunt maken.Bij het zwembad hebben ze kluisjes beschikbaar om je persoonlijke bezittingen veilig op te bergen tijdens je bezoek. Je kunt een kluisje gebruiken door een munt van 50 eurocent in te werpen, die je bij het openen van het kluisje terugkrijgt. 
De kluisjes zijn handig en betrouwbaar, zodat je met een gerust hart kunt zwemmen en ontspannen, wetende dat je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen.

Is er ook een invalidentoilet?
Ja, er is een invalidentoilet aanwezig.

Bij het zwembad zijn er faciliteiten die toegankelijk zijn voor mensen met een beperking, waaronder een speciaal ingericht invalidentoilet. Dit toilet is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van gebruikers met mobiliteitsproblemen. Het invalidentoilet is ruim en voorzien van de benodigde voorzieningen om comfort en gemak te bieden. We streven ernaar toegankelijk te zijn voor iedereen.

Ik ben niet 'goed ter been'... wat zijn de mogelijkheden?
Dat mag geen belemmering zijn. Het zwembad beschikt over een extra brede trap en desgewenst kan er op afroep gebruik worden gemaakt van een tillift om u probleemloos in- of uit het water te tillen

Is er een ondiep badje voor kleuters?
Ja. er is een ondiep gedeelte dat speciaal is ontworpen voor kleuters. Het biedt een geschikte en speelse omgeving voor de jongste zwemmers om plezier te hebben en vertrouwd te raken met het water.

Is het water wel warm?
Absoluut! Met een constante temperatuur van 31 graden Celsius kun je volop genieten van het zwemmen zonder je zorgen te maken over koud water. Het warme water zorgt voor een ontspannende en plezierige zwemervaring, of je nu aan het trainen bent, ontspant of gewoon plezier maakt met je gezin.

Kan ik ook baantjes trekken om te trainen?
Ja, bij het zwembad hebben we een specifiek gedeelte waar je baantjes kunt zwemmen om te trainen.

We begrijpen dat veel mensen baantjes zwemmen zien als een effectieve vorm van lichaamsbeweging en training. Daarom hebben we een apart gedeelte in het zwembad gereserveerd waar je ongestoord en ononderbroken baantjes kunt zwemmen.
Of je nu aan je conditie wilt werken, je zwemtechniek wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van een goede workout, het zwembad biedt de ideale omgeving voor jouw trainingsbehoeften.
Spring in het water en zwem naar hartenlust in ons speciale gedeelte voor baantjeszwemmen. Je zult merken dat de rustige en gestructureerde omgeving je helpt om je doelen te bereiken en tegelijkertijd te genieten van een verfrissende en stimulerende zwemervaring.

Kan ik na het zwemmen mijn haar föhnen?
Absoluut! Bij het zwembad zijn er speciale voorzieningen voor het föhnen van je haar na het zwemmen.

We begrijpen dat na het zwemmen je haar wat extra zorg en aandacht nodig heeft. Daarom zijn er spiegels en haarföhns beschikbaar, zodat je je haar gemakkelijk kunt drogen en stylen voordat je verder gaat met je dag.

Heb je nog andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen voor een geweldige zwemervaring!